Bezembinderham

Bezembinderham is een nieuwe variant van warme beenhesp. De ham wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd.

Onze bezembinderham kan geserveerd worden op diverse gelegenheden zoals communiefeestjes, jubilea, recepties, culinaire maaltijden en past uitstekend bij:

 

  • koude groenten: sla, tomaat, komkommer, boontjes, wortelen, ...
  • aardappelsla
  • koude sauzen: coctailsaus, tartaarsaus, ...
  • fruit: ananas, abrikozen, peren, ...
  • warme groenten: broccoli, boontjes, wortelen, ...
  • gratinaardappelen, aardappelen met kruidenboter
  • warme peren in de rode wijn
  • warme sauzen: champignonroomsaus, peperroomsaus, ...
Onze ham is ook heel smakelijk op belegde broodjes!
 
Bordje bezembinder

Bezembinderrug

Een variant van de warme bezembinderham is de bezembinderrug.

Dit is de rug van het varken die op dezelfde manier bereid wordt als de warme beenhesp met dit verschil dat de rug aan de buitenkant voorzien wordt van een pittig kruidenmengsel. De rug past ook uitstekend bij alle warme of koude groenten, bij fruit, ...